Nyheter

Förbud mot Väskor och Ryggsäckar på IFK Värnamos Hemmamatcher i Allsvenskan

PUBLICERAD 18 OKTOBER 2023

Viktig Information till Supportrar: Förbud mot Väskor och Ryggsäckar på IFK Värnamos Hemmamatcher i Allsvenskan

IFK Värnamo är glada att se våra fantastiska supportrar på varje hemmamatch i Allsvenskan. Er entusiasm och passion är ovärderlig och skapar en fantastisk atmosfär på vår arena. För att säkerställa allas säkerhet och trivsel har klubben tagit beslutet att införa ett förbud mot väskor och ryggsäckar på alla våra hemmamatcher.

Från och med nästa hemmamatch (IFK Värnamo - IFK Göteborg) kommer inga väskor eller ryggsäckar att tillåtas inne på arenan. Supportrar ombeds att istället använda mindre väskor, som t.ex. midjeväskor eller små handväskor, för att bära nödvändiga föremål såsom plånböcker, mobiltelefoner och nycklar. Vi förstår att detta kan innebära en justering för vissa av våra supportrar, men vi är övertygade om att det är ett nödvändigt steg för att säkerställa en trygg och trivsam upplevelse för alla.

Vi ber er att visa förståelse för detta beslut och samarbeta med vårt säkerhetsteam och arenapersonal för att göra varje matchdag så smidig och njutbar som möjligt. Tillsammans kan vi skapa en säker och välkomnande atmosfär för alla våra supportrar.

Tack för ert stöd och samarbete!