Nyheter

P19 IFK Värnamo – Ängelholms FF

PUBLICERAD 27 OKTOBER 2023

P19 IFK Värnamo – Ängelholms FF

Inför den rafflande avslutningen på P19-serien Superettan Södra så ligger IFK Värnamo på andra plats, vilket i innebär kvalplats till P19 Allsvenskan 2024 utifall den placeringen skulle kvarstå även efter den sista omgången som **spelas nu på lördag 28/10 kl. 13:00. **

Spänningen är dock stor då IF Elfsborg ligger tredje plats med lika många poäng men med en något sämre målskillnad. Leder serien gör Kalmar FF, som har ett försprång på tre poäng och har samma målskillnad som IFK. För IFK:s del är det hemmamatch mot Ängelholms FF som gäller och beroende på hur det går i den matchen samt i de andra bägge matcherna, Jönköpings Södra IF – Kalmar FF respektive Falkenbergs FF – IF Elfsborg, så kan IFK hamna på första, andra eller tredje plats när serien spelas färdigt. Som sagt rafflande…

Därmed är alla ni som är intresserade av denna match hjärtligt välkomna att ge vårt duktiga P19-lag ert stöd i matchen mot Ängelholms FF som spelas på Ljusseveka konstgräs nu på lördag 28/10 kl. 13:00.

Tillsammans är vi IFK Värnamo