Nyheter

Familjeläktaren på IFK Värnamo anpassas inför mötet mot Hammarby IF

PUBLICERAD 30 OKTOBER 2023

Familjeläktaren på IFK Värnamo anpassas inför mötet mot Hammarby IF den 4 november klockan 15.00

Inför den spännande matchen mellan IFK Värnamo och Hammarby IF den 4 november klockan 15.00 på Finnvedsvallen har IFK Värnamo beslutat att anpassa Familjeläktaren (sektion K) för att möta det höga biljettrycket. För att ge gästande supportrar en möjlighet att stå tillsammans kommer en särskild yta att skapas på denna läktarsektion.

Sektionen kommer att vara öppen för alla supportrar, oavsett vilket lag man hejar på. IFK Värnamo värdesätter en atmosfär av respekt och gemenskap och uppmanar därför alla besökare som befinner sig på sektionen att respektera varandra och bidra till den familjära stämningen, trots att man kanske inte hejar på samma lag.

För att säkerställa ordningen på sektionen kommer IFK Värnamo att vidta nödvändiga åtgärder. Syftet är att trots den blandning av supportrar som kommer finnas på Familjeläktaren, skapa en trygg och festlig fotbollsatmosfär där alla kan njuta av spelet.

IFK Värnamo ser fram emot att välkomna alla supportrar till Finnvedsvallen och ser detta som ett tillfälle att förena fotbollsentusiaster oavsett lagtillhörighet. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till IFK Värnamos kansli på e-postadressen Kansli@ifkvarnamo.se. Väl mött på matchen!

Biljettlänken hittar ni här

Tillsammans är vi IFK Värnamo