Nyheter

Kapten Winsth förlänger sitt avtal

PUBLICERAD 2 NOVEMBER 2023

Kapten Winsth förlänger sitt avtal

338 tävlingsmatcher för representationslaget ska bli ännu fler när det nu står klart att Mr IFK Värnamo förlänger sitt kontrakt med klubben över säsongen 2024.

Freddy Winsth har under 16 säsonger burit den vita tröjan med stolthet på Finnvedsvallen och fotbollspubliken i Värnamo behöver knappast någon bredare presentation av vår lagkapten och fanbärare. IFK Värnamo är mycket nöjda över att ha hittat en lösning tillsammans med Freddy som gör att vi får följa hans 17:e säsong på Finnvedsvallen under 2024.

Enes Ahmetovic

Freddy har alltid varit en bra ledare och han är en förebild för alla i IFK Värnamo. Han har genom sitt sätt att vara och leda bidragit stort till IFK Värnamo, såväl historiskt som nu när vi blickar mot att ta föreningen till nya höjder tillsammans. Han levererar alltid stabila prestationer på planen och han har i takt med föreningens utveckling själv tagit kliv vilket han visat upp under sina två säsonger i Allsvenskan. Att Freddy förlänger är något som självklart glädjer mig då vi behåller en viktig pjäs i såväl omklädningsrummet som på planen.

Freddy Winsth

Resan vi gjort under de senaste åren som förening gör mig mer motiverad än någonsin. Ser väldigt mycket fram emot 2024 redan nu. Tillsammans med grabbarna i laget ska vi se till att vi fortsätter utvecklas i Allsvenskan. Jag känner personligen att jag fortfarande bara blir bättre som fotbollsspelare. Tack för fortsatt förtroende och tack till alla som ser till att vi kan göra det roligaste som finns. Ses på Vallen även 2024 kamrater!