Nyheter

Becirovic och Vindehall mot nya mål!

PUBLICERAD 7 NOVEMBER 2023

Becirovic och Vindehall mot nya mål

Det står nu klart att Edvin Becirovic och Charlie Vindehall kommer lämna IFK Värnamo när kontrakten löper ut efter säsongen.

Anderstorpssonen Edvin Becirovic har varit en mycket uppskattad person inom IFK Värnamo och på Finnvedsvallen. ”Edo” som han kallas är fostrad i Anderstorps IF men har via vår akademi klivit upp i representationslaget. Väl där var Edo en bidragande faktor till föreningens resa från Division 1 till Allsvenskan. 79 tävlingsmatcher har omsatts till 18 mål men framför allt har han gjort sig känd för att ge sitt yttersta för vår klubb och för sina lagkamrater.

Mittfältsmotorn Charlie Vindehall har precis som Edo varit med på den fina resan från Division 1 till Allsvenskan. Han anslöt till oss från Räppe GoIF och han har sedan dess representerat föreningen i 108 tävlingsmatcher. På dessa framträdanden har han också hittat nätmaskorna vid 6 tillfällen. Charlie har under sin tid i klubben varit en pålitlig pjäs på vårt mittfält och han är en uppskattad person bland såväl spelare som ledare.

Vi säger ett enormt stort tack till Edvin Becirovic och Charlie Vindehall och passar på att önska dem båda ett stort lycka till i framtiden!