Nyheter

Kim Hellberg månadens tränare i oktober

PUBLICERAD 8 NOVEMBER 2023

Kim Hellberg månadens tränare i oktober

Fyra raka segrar i oktober gör att priset som månadens tränare hamnar i Värnamo.

Motivering: Kim Hellbergs IFK Värnamo ligger femma i tabellen inför avslutningen, detta efter en urstark oktobermånad. Man inledde med att vända underläge till seger borta mot Mjällby AIF trots en man mindre på planen, stod för nya vändningar mot IFK Norrköping och IFK Göteborg innan månaden avslutades med en klar derbyseger borta mot Kalmar FF.

Kim Hellberg var nominerad till priset tillsammans med Elfsborgs Jimmy Thelin och IK Sirius-tränaren Christer Mattiasson.

Vinnaren får 10 000 kronor från elitfotbollens huvudsponsor Unibet att skänka till ett samhällsengagemang i klubben. Kim Hellberg skänker pengarna till Nattfotboll. Ett projekt som samlar ungdomar från hela kommunen för spontanfotboll på helgerna i Värnamo samt i kransorterna.