Nyheter

Kindberg och Wallenberg mot nya äventyr

PUBLICERAD 8 NOVEMBER 2023

Kindberg och Wallenberg mot nya äventyr

Det står nu klart att Pontus Kindberg och Nils Wallenberg lämnar IFK Värnamo efter säsongen 2023.

Nils anslöt till oss inför säsongen 2022 från Brommapojkarna. Han har under hösten varit utlånad till Norrby IF där han har fått möjligheten att samla på sig erfarenheter och få viktiga spelminuter. Efter säsongen löper Nils avtal ut och det innebär att han lämnar IFK Värnamo för den här gången.

Pontus Kindberg anlände till oss i IFK Värnamo inför säsongen 2021 i Superettan. Under våren tog han fina kliv i sin utveckling i vår miljö innan han lånades ut till Husqvarna FF under hösten. Säsongen 2022 var en olycklig sådan då Pontus drabbades av en skada som höll honom borta fram till sommaren 2023. Sedan dess har han varit i full träning och står nu redo att ta sig an nya utmaningar efter att hans kontrakt med klubben löper ut vid nyårsskiftet.

Vi vill uttrycka ett stort tack till Nils och Pontus för deras tid i klubben och vi önskar dem ett stort lycka till i deras framtida åtaganden.