Nyheter

Lycka till David Selini!

PUBLICERAD 17 NOVEMBER 2023

Lycka till David Selini!

Precis som Kim Hellberg så har vår assisterande tränare fullföljt sitt kontrakt med klubben och det innebär att Davids fina tid i IFK Värnamo är över för den här gången.

David anslöt till oss som assisterande tränare inför säsongen 2022 och han blev snabbt en uppskattad profil inom föreningen. Hans arbete med Kim, staben, spelarna och övriga i föreningen har varit mycket uppskattat och vi är tacksamma över Davids väldigt viktiga insatser för IFK Värnamo.

Nu har det blivit dags för David att blicka mot nya utmaningar och vi från föreningens sida vill rikta ett stort tack till David samtidigt som vi vill passa på att önska honom lycka till i hans framtida åtaganden.

Grazie David!

Enes Ahmetovic

Davids arbete får inte på något vis underskattas när vi nu summerar hans tid i klubben, han har varit grymt bra. Det är en väldigt kompetent tränare som har en stor del i att vi som klubb har tagit de kliv vi har. Nu skiljs vi åt vilket innebär att både han och vi får rikta blickarna mot att bli bättre på respektive håll men vi gläds åt en fantastisk tid tills och jag ser med spänning fram emot framtiden både för vår och för Davids del. Tack och lycka till David!

David Selini

Efter två härliga år i Värnamo är det dags för mig att söka mig vidare efter nya utmaningar. Jag är väldigt tacksam över att jag fått möjligheten att arbeta i IFK Värnamo under de senaste två säsongerna och tack vare det fått uppleva så många oförglömliga stunder tillsammans med spelare, kollegor och supportrar. Även om jag nu väljer att gå vidare kommer IFK Värnamo och alla i och runt föreningen alltid att betyda mycket för mig. Tack!