Nyheter

Ny sportchef för Damsektionen!

PUBLICERAD 17 NOVEMBER 2023

Ny sportchef för Damsektionen!

Kim Focic antar rollen som sportchef för damsektionen inför 2024 års säsong. Kim är sedan tidigare väl känd i föreningen och har tidigare varit både scout och huvudtränare för damernas representationslag. Kim är redan igång med att bygga truppen stark inför säsongsstart 2024 och vi önskar honom lycka till i hans nya uppdrag.

Lisa Lidén, klubbchef:

Föreningen har de senaste de åren gjort stora satsningar på damsidan och i och med det också sett fina framgångar. Vi tror att Kim är rätt person att fortsätta bygga resan mot avancemang till högre divisioner för damerna.

Kim Focic:

Det ska bli fantastiskt kul att i IFK Värnamo fortsätta bygga vidare på det vi startat och jobba långsiktigt på damsidan. Jag känner mig redan hemma i klubben och rollen känns naturlig och som en fin utmaning.