Nyheter

Minikonferens och AW med IFK den 7:e december i Gummifabriken

PUBLICERAD 28 NOVEMBER 2023

Vi på IFK Värnamo vill bjuda in framtida och nuvarande partners till en minikonferens med fokus på hållbarhet torsdag den 7:e december i Gummifabriken

Vi vill tillsammans informera er om vårt befintliga arbete och vår målsättning för klubben 2024, ni får dessutom träffa vår nye huvudtränare Anes Mravac och Beatrice Clarke, hållbarhetschef för Svensk Elitfotboll.

Vi är oerhört stolta och ödmjuka inför de fina resultat som vi levererat under 2023 och vi vill tillsammans med er som gjort det möjligt berätta om vad vi som klubb arbetar med inför 2024, både i lagen och för er partners. Vi vill också att ni ska få ta del av vad elitfotbollen som vi i Värnamo nu är en del av, gör för hela samhället.

Vi hoppas också att ni hänger med till Madame på AW efteråt på lite gott häng!

PROGRAM (cirkatider):

16.00 Klubbchef Lisa Lidén hälsar er välkomna och berättar om klubbens planer inför 2024.

16.20 Intervju med nye huvudtränaren Anes Mravac.

16.30 Marknadsansvarige Lucas Antonsson berättar om partneråret 2024.

17.00 Hållbarhetschef Beatrice Clarke på Svensk Elitfotboll (SEF) berättar om elitfotbollens påverkan på samhället, både nationellt och lokalt.

17.50 Tid för frågor och avslutning

18.00 AW på Madame

Ni anmäler er till minikonferensen här

KVÄLLENS ERBJUDANDE PÅ MADAME ÄR: ”Croque Monsieur med bönsallad och dijonmajonnäs.” som är en härlig toast med sallad. Pris 155,-/st. Ni beställer denna och betalar via länken till Madame nedan.

Länk till bordsbokning Madame Sedan väljer man 7/12 och scrollar ner en bit, klickar på tiden och fortsätter enligt instruktion. Sista tid för anmälning är mån 4/12 kl 18 för maten.

MINIKONFERENS OCH AW MED IFK Välkomna 7/12 KL 16-18 TILL GISLOWSALEN I GUMMIFABRIKEN MED AW PÅ MADAME EFTERÅT