Nyheter

Josephine Nielsen förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 4 DECEMBER 2023

Josephine Nielsen förlänger med IFK Värnamo

Josephine Nielsen förlänger med IFK Värnamo, kontraktet är skrivit på två år.

Josephine Nielsens ord:

I have really enjoyed my first half season at IFK Värnamo, and have from day one felt the warm and welcoming atmosphere from the team and staff. I see a lot of potentiel for developing individually as well as a team and believe, that with continous hard work we can achieve the goal of playing Elitettan after next season. I look forward to representing IFK Värnamo.

Kim Focic Åbergs ord:

  • Jag är otroligt glad att Josephine väljer att förlänga sitt avtal i 2 nya år med IFK Värnamo vilket verkligen är ett bevis på hur duktiga IFK Värnamo är på att ta hand om spelare som kommer utifrån. Personligen är detta extra spännande då jag under förra sommaren hittade Josephine i Danska andraligan och detta är verkligen ett kvitto på en lyckad övergång och jag tror alla som såg IFKs matcher under hösten såg vilken duktig fotbollsspelare hon är och hur hon har lyft vårat lag.