Nyheter

Julia Söderberg förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 4 DECEMBER 2023

Julia Söderberg förlänger med IFK Värnamo

Julia Söderberg förlänger sitt kontrakt med IFK Värnamo över säsongen 2024!

Julia Söderbergs ord:

  • Det känns bra att förlänga mitt kontrakt med IFK Värnamo över säsongen 2024. Inför kommande säsong hoppas jag att vi kan höja träningsnivån ytterligare ett par steg, vilket behövs om vi ska bli bättre. Efter min långa skadefrånvaro ser jag verkligen fram emot nästa säsong som kommer bli spännande.

Kim Focic Åbergs ord:

  • Otroligt roligt att Julia väljer att förlänga sitt avtal och bli moderklubben trogen även under 2024. Hon gav oss ett smakprov redan i slutet av säsongen vilken nivå hon har i sig. Jag vet att efter en stenhård försäsong kommer Julia verkligen visa IFK publiken vilken fotbollsspelare hon är under 2024.

#ifkvmo