Nyheter

Välkommen Viktor Andersson!

PUBLICERAD 13 DECEMBER 2023

Välkommen Viktor Andersson

**Det står nu klart att den 19-årige målvakten Viktor Andersson övergår från Malmö FF till IFK Värnamo. Redan som 11-åring lämnade Viktor lokallaget GIF Nike från Lomma och klev in i Malmö FF’s akademi. Han har sedan dess successivt passerat samtliga ungdomslag innan han 2021 fick ta klivet upp och träna med representationslaget i Malmö FF. **

Viktor skrev sitt första A-lagskontrakt med Malmö FF under säsongen 2022 och den gångna säsongen har han varit utlånad till Lunds BK i Division 1. 26 matcher resulterade i 10 hållna nollor för den skickliga målvakten som svarade för en fin säsong i Söderettan. Nu ansluter Viktor till IFK Värnamo och han gör det på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2027.

Enes Ahmetovic

Det är glädjande att vi har lyckats ro den här övergången i hamn. Vi får in en skicklig målvakt som matchar den profil vi har varit ute efter. Det är en reflexsnabb målvakt som också är väldigt trygg i såväl luftrummet som i spelet med fötterna. Att det dessutom rör sig om en bra person med en härlig karaktär gör att jag med spänning ser fram emot att få följa hans resa tillsammans med oss andra i föreningen. Varmt välkommen Viktor!

Viktor Andersson

Det känns väldigt skönt och roligt att det äntligen är klart. Jag ser framemot att representera och spela de kommande åren för IFK Värnamo. Det är en väldigt fin klubb som jag bara har hört gott om. De spelar en fotboll som passar mig och jag är grymt taggad på att komma igång