Nyheter

Välkommen Maria Möller Thomsen!

PUBLICERAD 16 DECEMBER 2023

Välkommen Maria Möller Thomsen

Nu står det klart att den allsvenske mittbacken Maria Möller Thomsen har skrivit ett kontrakt med damlaget. Maria kommer senast från Växjö DFF och ansluter till IFK under säsongen 2024.

Maria Möller Thomsen:

Jag ser jättemycket fram emot att spela för IFK Värnamo under säsongen 2024. Jag har fått ett bra intryck av klubben och satsningen som görs på damsidan känns otroligt spännande. Tillsammans med laget hoppas jag på att skapa en framgångsrik och minnesvärd resa.

Kim Focic Åberg:

Det är fantastiskt roligt att kunna knyta oss en spelare med Marias erfarenhet ifrån både landslagsspel med Danmark men även erfarenhet från Serie A och Damallsvenskan. Jag är övertygad om att Maria är helt rätt person för att hjälpa oss framåt både på kort och lång sikt.