Nyheter

Mona Chahrour förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 22 DECEMBER 2023

Mona Chahrour förlänger med IFK Värnamo

Mona Chahrour förlänger med IFK Värnamo, kontraktet är skrivit på ett år.

Mona Chahrour:

Det känns bra att ha förlängt med IFK Värnamo! Jag är glad över att fortsätta vara en del utav denna fantastiska grupp spelare och ledare. Jag ser fram emot att fortsätta bidra till lagets framgång och att fortsätta utvecklas som spelare. Tillsammans ska vi fortsätta nå nya höjder.

Kim Focic Åberg:

Kul att Mona väljer att förlänga ytterligare en säsong, Mona som många känner som en vass avslutare med nästa för mål. Men som under förgående år verkligen utvecklade sitt defensiva spel mycket och tagit stora kliv på planen. Det ska bli mycket spännande att följa Monas kommande säsong.