Nyheter

Välkommen Malin Davidsson!

PUBLICERAD 19 DECEMBER 2023

Välkommen Malin Davidsson!

Malin Davidsson har skrivit ett kontrakt med IFK Värnamo under säsongen 2024. Malin kommer senast från den allsvenske klubben Växjö DFF och har varit utlånad till IFK Värnamo för två säsonger sedan, så vi säger välkommen tillbaka Malin!

Malin Davidsson:

Värnamo, denna antika metropol, har funnits i mina tankar sedan tidigt i höstas. Klubben har någonting väldigt spännande på gång och jag är oerhört taggad på att vara med på tåget. Jag har redan blivit positivt överraskad av professionaliteten i ledarstaben och jag tror att 2024 kan bli ett himla trevligt fotbollsår.

Kim Focic Åberg:

Kul att Malin väljer att återvända till IFK Värnamo. Malin är en lång och reflexsnabb målvakt och en otroligt bra person som kommer tillföra en ny dimension både på och utanför planen. Extra roligt personligen att få återförenas med Malin då jag tidigare har tränat henne under vår gemensamma tid i Växjö BK.