Nyheter

Hampus Näsström förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 23 DECEMBER 2023

Hampus Näsström förlänger med IFK Värnamo

Det står nu klart att den 29-årige mittfältaren som anslöt till oss från IF Sylvia inför säsongen 2022 har valt att förlänga sitt avtal med klubben.

Det innebär att Hampus under 2024 kommer gå in på sin tredje säsong i föreningen och att vi får fortsätta följa honom på Finnvedsvallen. Så här långt har han noterats för 55 framträdanden i tävlingssammanhang och den majestätiska mittfältsdirigenten har hittat nätet vid två tillfällen. Båda målen kom under den gångna säsongen. Han står även noterad för 2 framspelningar under den senaste säsongen och det är säkerligen många som minns hans assist till Simon Thern i slutminuterna hemma mot BK Häcken.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2024.

Enes Ahmetovic:

Hampus har gjort en väldigt fin resa tillsammans med föreningen. Han har tagit stora kliv under sin period här och det är en viktig pjäs för oss på såväl fotbollsplanen som i omklädningsrummet. Det glädjer mig att vi har hittat en lösning och jag ser fram emot att få följa honom tillsammans med resten av laget under kommande säsong.

Hampus Näsström:

Värnamo är en väldigt fin klubb med grymma människor runt om. Det ska bli väldigt roligt och inspirerande att få fortsätta denna resa tillsammans. Jag är otroligt taggad på att få köra igång igen efter det fantastiska året vi hade och jag hoppas att nästa år ska bli lika bra. Vi ses på Vallen!