Nyheter

Välkommen Amanda Persson!

PUBLICERAD 25 DECEMBER 2023

Välkommen Amanda Persson!

Amanda Persson har skrivit ett kontrakt med IFK Värnamo under säsongen 2024. Amanda kommer senast från allsvenskan och IFK Kalmar där hon även var kapten. Innan Kalmar spelade hon i Vittsjö och Växjö DFF. Välkommen Amanda!

Amanda Persson:

Jag ser väldigt mycket fram emot att spela för IFK Värnamo under 2024. Jag har fått ett väldigt bra intryck av både förening och ledarstaben. De har en spännande satsning på gång som jag såklart vill vara en del av. Nu längtar jag till att kicka igång säsongen tillsammans med laget.

Kim Focic Åberg:

IFK Kalmars lagkapten ansluter till oss med flera års erfarenhet utav elitfotboll trots att hon endast är 25 år. I Amanda får vi en hårt jobbande mittfältare med fina fötter i både det långa och korta passningsspelet och en duktig spelare på fasta situationer men framförallt får vi en spelare som kommer bidra till att höja nivån på vårat lag från dag ett men även över lång tid. Varmt välkommen säger vi till Amanda Persson.