Nyheter

Välkommen Elin Torstensson!

PUBLICERAD 3 JANUARI 2024

Välkommen Elin Torstensson!

Elin Torstensson har skrivit ett kontrakt med IFK Värnamo under säsongen 2024. Elin kommer senast från Växjö DFF (F19) och innan det spelade hon i Ingelstad IK. Välkommen Elin!

Elin Torstensson:

Det ska bli riktigt roligt att få vara med på IFK Värnamos satsning uppåt, mot elitettan. Jag är verkligen taggad på att spela och utvecklas i klubben och hoppas jag kan tillföra mycket med min kämparglöd och vinnarskalle! Jag har känt mig välkommen från första träningen.

Kim Focic Åberg:

Kul att Elin väljer IFK Värnamo som sitt nästa steg, extra roligt för mig då jag en gång i tiden tränade Elin under sitt första senior år som 15-åring i Ingelstad IK. I Elin får vi en vinnarskalle som gör allt för att vinna samt en flexibel spelare som kan spela på många olika positioner. Varmt välkommen Elin!