Nyheter

Sefika Muratovic förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 4 JANUARI 2024

Sefika Muratovic förlänger med IFK Värnamo

Sefika Muratovic förlänger med IFK Värnamo, kontraktet är skrivit på ett år.

Sefika Muratovic:

Jag är tacksam för att ha fått möjligheten att spela för IFK Värnamo ännu en säsong. Nu ser jag fram emot att träffa gamla som nya spelare och tillsammans med dem föra IFK Värnamo i rätt riktning. Nu kör vi!

Kim Focic Åberg:

Åter en trotjänare som väljer att köra vidare! Det ska bli otroligt roligt att följa Sefika under kommande år då jag tycker det är en spelare som utvecklades mycket under förra året genom att hon provade spela lite andra positioner och fick ytterligare verktyg i sin verktygslåda. Sefika är även en glädjespridare runt laget och har en förmåga att ständigt fånga upp och se alla runt om.