Nyheter

Matilda Nivard förlänger med IFK Värnamo

PUBLICERAD 9 JANUARI 2024

Matilda Nivard förlänger med IFK Värnamo

Matilda Nivard förlänger med IFK Värnamo, kontraktet är skrivit på ett år.

Matilda Nivard:

Det känns väldigt bra att förlänga med IFK Värnamo. Jag har trivts bra i klubben efter att ha tillbringat det senaste halvåret i IFK. Det är en klubb med bra verksamhet, ledarstab och sportchef. Jag ser framemot vad säsongen har att erbjuda, både för egen utveckling och lagets målsättningar.

Kim Focic Åberg:

Matilda väljer spel i IFK ett år till vilket jag såklart är väldigt nöjd över. Matilda som kom in under sensommaren och spetsade till konkurrensen på de offensiva platserna kommer nu få en hel säsong i IFK och jag är övertygad om att vi endast fått se en liten del utan den potential som jag vet finns hos henne.