Nyheter

Välkommen Izabell Afram!

PUBLICERAD 8 JANUARI 2024

Välkommen Izabell Afram!

Izabell Afram kommer till IFK Värnamo under säsongen 2024 på lån från Växjö DFF. Izabell har tidigare varit utlånad till IFK Värnamo och vi är glada över att få tillbaka henne hit ytterligare en säsong. Izabell är en offensiv spelare som tillhör Växjö DFF men tidigare också varit utlånad till Bromölla i Elitettan 2023.

Izabell Afram:

Det känns jättebra att komma till Värnamo, har fått en bra bild av klubben och blivit välkomnad på ett bra sätt. Kommer bidra med mina egenskaper på planen och så ser vi till att det blir en bra säsong för oss!

Kim Focic Åberg:

Otroligt kul att vi lyckas locka tillbaka Izabell till IFK, det är ett kvitto på att IFK Värnamo är en förening som spelare trivs i. Det ska bli väldigt spännande att följa Izabell under 2024 då jag vet att hon är otroligt spelsugen efter att varit skadad under stora delar utav 2023, så vi hoppas att vi kan bidra till hennes fortsatta utveckling.