Nyheter

Välkommen Samuel Kotto!

PUBLICERAD 12 JANUARI 2024

Välkommen Samuel Kotto

Den kamerunske mittbacken Samuel Kotto ansluter till IFK Värnamo på ett lån som sträcker sig över säsongen 2024.

Den 20-åriga mittbacken anslöt till Malmö FF från Apejes de Mfou inför säsongen 2022. Han har sedan tidigare även representerat de äldre ungdomslandslagen i Kamerun. Under hösten 2023 var den spelskicklige försvaren utlånad till Landskrona BoIS och nu står det alltså klart att Finnvedsvallen blir hans nya hemmaplan för kommande säsong.

Enes Ahmetovic

Vi får in en spelskicklig vänsterfotad mittback som besitter en imponerande fysik och som är trygg med bollen. Han är modig i såväl försvarsspelet som i spelet med boll vilket är egenskaper som är viktiga för oss. Förutom att vi talar om en bra fotbollsspelare så glädjer det mig att vi får in en bra person som säkerligen kommer bidra på såväl planen som i omklädningsrummet. Nu ska vi se till att få in honom i vår grupp och vår förening på bästa vis, därefter ska det bli spännande att följa hans resa tillsammans med oss under kommande säsong.

Samuel Kotto

Jag ser fram emot att få träffa mina nya lagkamrater och lära känna folket i klubben. Det känns mycket bra att ha kommit till en klubb som spelar en fin fotboll och jag kommer ge allt för att bidra till mina lagkamrater och till kubben. Jag är glad över att vara här och jag ser fram emot att få kliva ut på planen tillsammans med mina lagkamrater.

Samuel gör sin första träning med laget under fredagen. Vi säger varmt välkommen till Samuel Kotto!