Nyheter

Bernardo Vilar till Sheriff Tiraspol

PUBLICERAD 25 JANUARI 2024

Bernardo Vilar till Sheriff Tiraspol

Det står nu klart att Värnamos brasilianska mittback Bernardo Vilar kommer ha en ny klubbadress under säsongen 2024. Bernardo har tecknat på ett avtal som innebär att han lånas ut till de moldaviska mästarna och där Sheriff Tiraspol också har tecknat in en utköpsklausul.

Enes Ahmetovic

Det är tuff konkurrens om platserna och det här är en möjlighet som är bra för Bernardo och för IFK Värnamo. Han kommer till en klubb där han har chans till att vinna titlar redan i år och som spelar en fotboll som jag tror kommer passa Bernardo väl. Jag och IFK Värnamo önskar honom ett stort lycka till under kommande säsong.

Bernardo Vilar

Det är alltid svårt att säga adjö till människor och en plats man kallar för hem men jag är exalterad över att få den här nya chansen och utmaningen. En ny plats med nya möjligheter för mig vilket är bra men jag vill tacka Värnamo och människorna här för allt. På återseende!

Lycka till Bernardo!