Nyheter

Välkommen Erick Jansson Irarrazabal!

PUBLICERAD 29 JANUARI 2024

Välkommen Erick Jansson Irarrazabal!

Under 2024 kommer Erick att tillhöra damlagets ledarstab som individuell tränare!

Erick kom till klubben för cirka 23 år sedan med 1990 gänget, där av bland annat Niklas Hult, Freddy Winsth, Loret Sadiku och nuvarande sportchef för herrarna Enes Ahmetovic, med flera. Därefter fortsatte resan med flera olika lag inom IFK's ungdom, U19, damlaget och sedan upp till herrarna. Erick valde sedan att ta en lång paus från föreningsuppdrag för att fokusera på mer tid för individuell träning och spelarutveckling. Under 2024 är Erick nu tillbaka i IFK och kommer vara en del utav tränarstaben på damsidan.

Erick Jansson Irarrazabal:

Fotboll är och har varit en del av mitt liv där jag har lagt 1000-tals timmar på fotbollsplanen, knutit fotbollskontakter över hela landet och hjälpt fotbollsspelarna att försöka nå sina drömmar. IFKs damlag har idag utvecklats enormt mycket av alla dessa duktiga tränare och människor som finns i klubben som dagligen jobbar kontinuerligt med att göra sitt yttersta för att klubben ska nå framgång. Jag är och känner en enorm stolthet över att representera IFKs damlag 2024.

Kim Focic Åberg:

Det är riktigt roligt att få tillbaka Erick i föreningen och alla som följer IFK Värnamo vet vilken kompetens han besitter. Jag är helt övertygad om att detta kommer bli ett lyft för våra damer då Erick är en duktig instruktör och har stor erfarenhet ifrån IFK men även som Erick själv säger, tusentals timmar på träningsplanen. Ericks specialkunskaper är individuell träning men han kommer även att hjälpa till med videoanalys.