Nyheter

Ditt Engagemang Gör Skillnad: Anslut till Vårt Volontärs-Team

PUBLICERAD 5 FEBRUARI 2024

Ditt Engagemang Gör Skillnad: Anslut till Vårt Volontärs-Team

Bli en Matchhjälte med IFK Värnamo!

Är du en fotbollsfan som tycker att fotboll är kul, men inte direkt livsviktigt? Perfekt, då har vi det perfekta uppdraget för dig – bli volontär för IFK Värnamo! Vi söker hjältar som är redo att ge sitt allt, eller åtminstone en del av sin tid, för att göra varje matchdag till en riktig fest.

Varför bli volontär?

För det första, för att det är sjukt kul! IFK Värnamo ska snart dra igång sin tredje säsong i Allsvenskan, och vi behöver fler hjärtliga själar som kan hjälpa till att hålla stämningen på topp. Förra året klättrade vi ända upp till femteplatsen, och mycket av framgången beror på våra fantastiska volontärer. De är hjältarna bakom kulisserna som gör allt det där viktiga arbetet med kiosker, skyltning och säkerhet. Vi behöver din hjälp för att skapa ännu fler magiska ögonblick!

Publikvärd – mer än en titel!

Är du en publikvänlig person? Då är publikvärdsrollen perfekt för dig! Du får vara den härliga själen som hälsar alla välkomna, svarar på frågor och skapar en trygg atmosfär. Du kommer att få utbildning inom service, HLR och brandskydd – så du kommer vara beväpnad med kunskap för att göra ett grymt jobb!

Vad gör publikvärdarna på matchdagarna?

Vi samlas innan matchstart för att gå igenom dagens händelser och se till att alla är på samma sida. Tillsammans med din gruppledare tar du hand om publiken före, under och efter matchen. Efter att alla har gått hem, samlas vi igen för att utvärdera hur det har gått. Några publikvärdar har ett extra ansvar och dem kallar vi gruppledare. De har direkt kontakt med säkerhetsansvarige vid behov och ser också till att publikvärdarna vid varje match har den information de behöver och har koll på arenan.

Kaffe, kiosk och Kajsa ko - Vi behöver din hjälp!

Vi söker även volontärer som kan hjälpa oss med kaffe, kiosk och att vara Kajsa Ko. Det är ett roligt sätt att engagera dig och bidra till matchdagseuforin!

Vad får du som volontär?

Visst, jobbet är ideellt, men belöningarna är oslagbara! Du blir en viktig del av IFK Värnamo, får gratis inträde till alla herrarnas Allsvenska matcher och damernas division 1-matcher. Dessutom bjuds du på gratis korv eller hamburgare med dricka före matchstart när du är i tjänst. Vi har också några coola sammankomster under året för att stärka gemenskapen och skapa minnen för livet. Och kom igen, vilken arbetsplats ger dig chansen att vara en grillmästare eller chansen att vara iklädd en kodräkt och få göra alla barnen glada!

Gör skillnad och bli en del av IFK Värnamo-familjen 2024! Så om du är redo att göra skillnad, grilla som en mästare eller bara vara en allmän matchdagshjälte, tveka inte att höra av dig.

KONTAKT

Är du intresserad av att bli volontär eller har du frågor så kontaktar du Annie Björk via mejl annie@ifkvarnamo.se