Nyheter

TACK FÖR ALLT ALBION ADEMI!

PUBLICERAD 14 FEBRUARI 2024

TACK FÖR ALLT ALBION ADEMI!

I IFK Värnamo blev det 28 tävlingsframträdanden, vilka resulterade i 4 mål och 3 framspelningar. Prestationen vi säkerligen kommer komma ihåg honom allra mest för är soloräden mot IF Elfsborg där dribblingarna avlöser varandra innan bollen slutligen ligger i nätmaskorna. Albion Ademi ansluter per omgående till träningslägret för hans nya klubb.

Albion Ademi till Tianjin Jinmen Tiger

IFK Värnamo och den kinesiska högstaligaklubben Tianjin Jinmen Tiger är överens om en övergång för Albion Ademi. Den flyfotade ytterforwarden lånades in till IFK Värnamo inför säsongen 2023. Ademi gick från klarhet till klarhet och i november 2023 utnyttjade klubben en option och köpte loss honom från Djurgårdens IF. Nu står det dock klart att Ademi lämnar Värnamo och flyttar till Kina. Övergången innebär en rekordförsäljning för IFK Värnamo.

Enes Ahmetovic

När Albion kom till oss så var det en revanschsugen herre. Han ville visa Allsvenskan vad han kunde göra och det tycker jag att han lyckades alldeles utmärkt med. Vi är tacksamma för allt han uträttade här under den gångna säsongen och vi gläds åt den här övergången då den blir bra för såväl för Albion som för IFK Värnamo. Vi kan inte annat än att säga ett stort tack till honom och önska honom ett stort lycka till. Jag ser fram emot att få se honom dribbla på den asiatiska kontinenten.

Albion Ademi

Det känns tufft att lämna Värnamo efter fjolårets fantastiska säsong. Jag känner en stor tacksamhet mot IFK Värnamo, de tog in mig och gav mig chansen. Jag fick lära känna fantastiska människor i klubben, i staben och i spelartruppen. Jag känner en stor tacksamhet mot dem alla. Slutligen vill jag också säga ett stort tack till samtliga supportrar och till folket på Finnvedsvallen.

Vi tackar Albion för hans tid i klubben och vi önskar honom ett stort lycka till!