Nyheter

Välkommen Johan Rapp

PUBLICERAD 14 FEBRUARI 2024

Välkommen Johan Rapp

Vi säger varmt välkommen till den 23-årige försvararen Johan Rapp som skrivit ett kontrakt med IFK Värnamo fram till sommaren 2027. Rapp har fått sin fotbollsfostran i Malmö FF men han har de senaste säsongerna huserat hos de randiga från Landskrona. I BoIS blev det 3 säsonger i Superettan och 90 framträdanden i tävlingssammanhang. Den mobila försvarsspelaren är i grunden mittback men han har under sin tid i Landskrona använts på såväl höger- som vänstersidan vilket vittnar om hans mobilitet. Rapp har tecknat ett kontrakt med IFK Värnamo som sträcker sig fram till sommaren 2027.

Enes Ahmetovic

Vi gläds åt att Johan ansluter och vi ser fram emot att få följa hans resa tillsammans med oss i föreningen. Det är en mobil försvarare som har stor benägenhet i att vara med och bidra i speluppbyggnaden med sitt passningsspel och sin förmåga att ta fram bollen. Det är en kille med fin karaktär och med fotbollsegenskaper som rimmar väl med den fotboll som vi i IFK Värnamo vill bedriva. Att hans senaste två klubbar dessutom är fotbollsklubbar som står för en positiv fotbollsfilosofi tror jag gör att han acklimatiserar sig hos oss ganska snabbt.

Johan Rapp

Värnamo är ett lag jag följt noga under de senaste säsongerna och är väldigt imponerad över både hur det sett ut på planen men även resultatmässigt såklart. Därför känns det väldigt skönt att ha allting på plats nu! Värnamos spel kommer passa mig väldigt bra är jag helt övertygad om. Nu ser jag fram emot att sätta igång med laget och visa vad jag går för!

Rapp kliver per omgående in i träning tillsammans med laget och vill ni stifta bekantskap med vårt nyförvärv så ser ni honom i träning nere på Ljusseveka redan idag.

Vi säger varmt välkommen till IFK Värnamo, Johan!