Nyheter

Välkommen till IFK Värnamo Alexandra Engvall!

PUBLICERAD 16 FEBRUARI 2024

Välkommen till IFK Värnamo Alexandra Engvall!

Alexandra kliver in i IFK Värnamo som mental coach och kommer jobba med både elit och ungdom.

Alexandra är en av Sveriges ledande mentalcoach och terapeut inom idrott. Hon har inte bara en gedigen bakgrund inom att leda elitidrottare med framgång utan också en fantastisk förmåga att inspirera och förändra människor på djupet genom hållbarhet och resultat.

Alexandra är född och uppvuxen i Ljungby och har ett brinnande intresse för idrott, sin familj och personlig utveckling. Med två hockeyspelande söner varav den ena spelar i NHL, en man som har varit svensk och nordisk mästare i motocross (som även kört för Värnamo), en bror som har spelat fotboll i landslaget och varit proffs hela sin karriär och två brorssöner som spelar på elitnivå så vet vi vart hon har lagt all sin tid.

I Alexandras värld finns inga hinder, bara misstag som skapar möjligheter och sedan blir till nya mål.

Välkommen Alexandra!