Nyheter

Wenderson Oliveira Do Nascimento tecknar nytt avtal

PUBLICERAD 28 FEBRUARI 2024

Wenderson Oliveira Do Nascimento tecknar nytt avtal!

Ohhh Wendo Wendo, Wendo, Wendo, Wendo, Wenderson ekade klacksektionen efter att IFK Värnamo hade besegrat Kalmar FF i smålandsderbyt i höstas. Nu finns det nya anledningar till att plocka fram ramsan då det står klart att en av publikfavoriterna på Finnvedsvallen tecknar nytt avtal med IFK Värnamo. Wenderson Oliveira do Nascimento hade ett avtal som sträckte sig fram till den 31:a december 2024 men efter att ha satt pennan mot pappret så förlängs nu avtalet över säsongen 2027.

Mittfältsmotorn kom till IFK Värnamo inför säsongen 2021 och det har sedan dess blivit 82 framträdanden i tävlingssammanhang. Tre mål, fyra framspelningar och ett avancemang till finrummet i svensk fotboll finns på meritlistan för den fysiska och bollskickliga brassen.

Enes Ahmetovic

Wenderson är ett power house på vårt mittfält. Han är en av seriens främsta spelare på sin position och såklart väldigt viktig för oss i IFK Värnamo. Det glädjer mig att vi har lyckats ro den här förlängningen i hamn och jag ser fram emot att få följa Wendersons fortsatta utveckling tillsammans med resten av laget.

Wenderson Oliveira do Nascimento

Jag är mycket nöjd över att förlänga med klubben. Jag är väldigt stolt över det här laget. Jag vill tacka Gud, min familj, styrelsen, ledningen och alla fans som alltid har stöttat mig! Jag kommer alltid göra mitt bästa för IFK Värnamo.