Nyheter

Oavgjort mot Helsingborgs IF

PUBLICERAD 18 FEBRUARI 2024

Oavgjort mot Helsingborgs IF

Gårdagens match för damerna slutade oavgjort (2-2) mot Helsingborgs IF.

IFK Värnamo inledde matchen starkt och gjorde 0-1 redan efter 5 minuter. Därefter blev det många chanser för IFK men efter hög press från HIF så släppte IFK in inte bara ett men två mål innan halvtid. Resultatet i halvtid var 2-1. I andra halvlek klev IFK ut med ny energi och hade possession under den mesta tiden. Det blev många chanser på mål för IFK och i den 75 matchminuten kunde IFK reducera. Matchen slutade oavgjort.

Startelvan:

Davidsson

Björk, Möller Thomsen, Torstensson, Ahlström

Persson, Nielsen, Kennethsson

Chahrour, Strömgren, Söderberg

Mål:

05' Söderberg (IFK)

26' Welin (HIF)

47' Welin (HIF)

75' Nivard (IFK)