Nyheter

Filippa Söderlind flyttas upp till A-laget!

PUBLICERAD 28 FEBRUARI 2024

Filippa Söderlind flyttas upp till A-laget!

Filippa kom till vårat F17 lag inför förra säsongen ifrån Smålandsstenar i samband med NIU utbildningen hon började i Värnamo. I Smålandsstenar var hon främst en mer offensiv spelare men har under året som varit skolats om till en central mittfältare. Nu flyttas Filippa upp till A truppen inför säsongen 2024.

Filippa Söderlind:

Möjligheten att spela i dam truppen känns riktigt kul och spännande. Det är en härlig grupp som är väldigt välkomnande. Det finns många bra spelare i laget som man kan lära sig av och ett lag man kan utvecklas i.

Kim Focic Åberg:

Hon har ett imponerande driv och målmedvetenhet vilket har gjort att hon belönats med en plats i A truppen. Det ska bli roligt att följa Filippas utveckling under året och vi hoppas såklart att hon kan fortsätta ta kliv framåt och på sikt bli en bärande spelare i vårat A-lag.