Nyheter

Maria Møller Thomsen inför helgens match

PUBLICERAD 29 FEBRUARI 2024

Maria Møller Thomsen inför helgens match

Imorgon (fredag) spelar damerna match mot Husqvarna FF i Rosenlund med avspark 18:30. Detta blir tredje försäsongsmatchen för damerna och motståndet kommer vi även möta under säsongen 2024 i Division 1 Mellersta.

Två träningsmatcher spelade mot två ganska olika lag. Hur har det känts hittills och vad tar du med dig från dessa två matcher?

I matchen mot Jönköpings Södra fick vi träna mycket på vårt offensiva spel och mot Helsingborgs IF var fokus mer på vår defensiva organisation. Känslan har överlag varit bra, det är alltid lite ringrostigt i början på säsongen men spelet kommer att bli bättre och bättre.

Vad är dina förväntningar och mål på säsongen 2024?

Mina förväntningar på den kommande säsongen är högt ställda. Jag tycker att vi har ett starkt lag med många kvalitéer. Målet med säsongen för mig personligen kommer att vara att försöka bidra med min rutin och på så vis kunna hjälpa laget på bästa sätt.

Hur ser förberedelserna ut inför matchen på fredag?

Träningsveckan har varit bra och på torsdag kör vi en matchförberedande träning där vi går igenom de sista detaljerna inför matchen. Det ska bli spännande att se hur vi står oss mot ett motstånd från den serien vi ska spela i.