Nyheter

Välkommen till IFK Värnamo, David Mikhail!

PUBLICERAD 1 MARS 2024

Välkommen till IFK Värnamo, David Mikhail!

Den 25-åriga målvakten David Mikhail ansluter till IFK Värnamo. David kommer närmast från Täby FK i Division 1 där han har huserat de senaste två säsongerna. Dessförinnan har han även representerat bland annat FC Stockholm, Huddinge och Syrianska. Nu står det klart att den reflexsnabba målvakten ansluter till IFK Värnamo på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2025.

Enes Ahmetovic

Under förra veckan gick Hampus till Örgryte och nu ansluter David till oss. En transferrotation som samtliga parter känner sig nöjda med och som vi ser fram emot att följa. I David får vi en målvakt som har spelat kontinuerligt och som har gjort det med bravur. Det är en reflexssnabb målvakt som ansluter men det är framför allt också en målvakt som är otroligt vass i spelet med fötterna vilket rimmar väl med det spelet vi vill bedriva i IFK Värnamo. Vi får in en bra målvakt och en mycket fin person till vår trupp. Det är förstås glädjande och jag ser fram emot att följa Davids resa tillsammans med resten av gänget.

David Mikhail

Det känns otroligt bra att ansluta till Värnamo! Jag har följt Värnamo tätt de senaste åren och känner till både spelsätt och gruppen bra. Jag tror därför att jag kommer passa väl in i IFK:s metodik och spelsätt både offensivt och defensivt. Med det sagt är det väldigt skönt att allting är klart och att jag nu kan ansluta till resten av truppen och sätta igång med det hårda arbetet samt försöka bidra till en utveckling av tidigare års resultat både på och utanför planen. Jag är väldigt taggad och det ska bli en väldigt rolig resa.

David har sedan tidigare redan stiftat bekantskap med sina nya lagkamrater då han under januari tränade med laget i en vecka. Nu är övergången permanent och ni kommer kunna se David på träningsplanen redan under dagens pass.