Nyheter

Jane Johansson flyttas upp till A truppen

PUBLICERAD 6 MARS 2024

Jane Johansson flyttas upp till A truppen

Det var inte länge vi behövde vara utan en Johansson när storebror flyttade till huvudstaden för nu tar Jane Johansson plats i damlagets trupp. Jane kom till IFK ifrån Gnosjö i samband med NIU i Värnamo.

Jane Johansson:

Jag är taggad på denna säsong i dam truppen, det ska bli väldigt spännande och kul. Det är en lärorik och hög kvalitativ träningsmiljö som utvecklar mig. Samt härliga lagkamrater som driver mig framåt!

KIM FOCIC ÅBERG:

Roligt att kunna meddela att Jane flyttas upp till A truppen. Jane är i grunden en central mittfältare med hög arbetskapacitet och ett rejält närkampsspel. Hon har nu under försäsongen provat på att spela försvarare vilket hon skött galant. Det ska bli spännande att följa Janes utveckling under året.