Nyheter

Milla Ericson flyttas upp till A-truppen

PUBLICERAD 5 MARS 2024

Milla Ericson flyttas upp till A-truppen

Milla kom till IFK Värnamos organisation ifrån Bor SK inför säsongen 2020 och har gått igenom ungdomsleden och nu hela vägen upp till A-laget. I samband med att Milla flyttas upp till A truppen kommer hon även lånas ut till Lagans AIK (Division 2) för matchspel.

Milla Ericson:

Jag är jättetacksam över att ha fått möjligheten till att få spela med Dam A. Man utvecklas supermycket som fotbollsspelare och jag är väldigt tacksam över att ha fått möjligheten att vara i denna fotbollsmiljö.

KIM FOCIC ÅBERG:

Åter en talang som flyttas upp ur egna leden vilket vi såklart är otroligt glada och stolta för. Milla är en offensivt lagd spelare som är snabb i djupled och besitter ett bra tillslag. Det ska bli roligt att följa hennes första steg som seniorspelare och hon kommer under året få nödvändig seniorerfarenhet med utlåningen till Lagan.