Nyheter

Josephine Nielsen inför helgens match

PUBLICERAD 6 MARS 2024

Josephine Nielsen inför helgens match

På lördag spelar damerna träningsmatch mot IF Elfsborg med avspark 13:00. Matchen spelas i Borås i Ryda Fotbollshall och Elfsborg är ännu ett motstånd som damerna kommer möta under säsongen 2024 i Division 1 Mellersta.

Ni har vunnit en match, kört lika en och förlorat en. Vad tycker du om resultaten hittills och vad kan laget utveckla från senaste matchen?

Jag är inte helt nöjd med resultaten hittills, men å andra sidan har vi precis börjat försäsongen. Det är viktigt att granska matcherna och fortsätta arbeta med det som är bra, men särskilt fokusera på att ta med oss framgångarna från träning in i match.

Det blir ett nytt test denna helgen mot ett lag som ni har i serien 2024. Hur känns det att möta dessa lagen innan säsongen drar igång?

Det är väldigt bra att spela dessa matcher, särskilt mot lag som är i samma liga som oss, eftersom det ger oss en indikation på hastighet, teknik och deras färdigheter överlag.

Hur har laget förberett sig inför matchen mot Elfsborg?

Vi förbereder oss genom videogenomgång av tidigare matcher samt videogenomgång av kommande motståndare. Dessutom går vi ut på planen med fokus på de saker som inte fungerade i de tidigare matcherna och arbetar hårt för att förbättra dessa delar. Med det sagt fokuserar vi mest på vårt eget spel och hur vi vill driva spelet.