Nyheter

Selma Emanuelsson Modig flyttas upp till A Truppen

PUBLICERAD 8 MARS 2024

Selma Emanuelsson Modig flyttas upp till A Truppen

Selma som kom till IFK Värnamo i samband med NIU från Smålandsstenar tar nu steget upp till A truppen. Hon kommer vara utlånad för matchspel till Lagan AIK under året.

Selma Magnusson Modig

Jag tycker det känns riktigt kul och spännande att få chansen i damlaget. Jag tror detta kommer bli en riktigt lärorik säsong med riktigt bra kvalité på träningarna. Det är ett lag som är väldigt välkomnande och en miljö jag definitivt kommer utvecklas i!

KIM FOCIC ÅBERG

Selma är en ung och talangfull målvakt som har visat att hon är ambitiös och vill framåt med sin fotboll. Hon tar hela tiden steg på träningsplanen och kommer under året få nödvändig seniorerfarenhet i Lagan vilket ska bli otroligt roligt att följa.