Nyheter

3% bonus till IFK när du handlar på Stadium

PUBLICERAD 16 MARS 2024

3% bonus till IFK när du handlar på Stadium

Visste du att IFK Värnamo kan få 3% extra i bonus när du som är medlem på Stadium handlar som privatkund?

För att stödja IFK Värnamo behöver du bara vara medlem på Stadium och göra ditt val av förening under Mina Sidor på stadium.se. Bonusen grundas på alla dina privata köp, där vi tillsammans hjälper föreningslivet. Du kan välja att stödja upp till 4 föreningar och du kan även välja vilket lag i IFK du vill ge din bonus till.

Gå in på länken HÄR för att lägga till laget i ditt medlemskap. Sen kommer bonusen automatiskt till IFK Värnamo när du handlar på Stadium.

Genom att handla på Stadium stöder du alltid föreningen med 3% extra i bonus och bidrar även till märkesbonus. För maximal effekt, uppmana gärna släkt och vänner att också stödja föreningen på detta sätt.

Tack till alla er som redan lagt till IFK Värnamo under ert medlemskap!