Nyheter

Damerna förlorar mot IFK Kalmar

PUBLICERAD 16 MARS 2024

Damerna förlorar mot IFK Kalmar

Idag spelade damerna match mot Elitettanlaget IFK Kalmar på Ljusseveka Konstgräsplan. Kalmar fick snabba chanser i början av matchen med ett friläge mot målvakt och en straff. Straffen sattes i stolpen och friläget sköts utanför mål. Därefter fick Värnamo ny kraft och gjorde 1-0 efter 11 minuter via Kennethsson. I den 54 matchminuten gjorde Värnamo ännu ett mål via Nivard och ledde matchen med 2-0. Värnamo hade mycket boll och hade mestadels övertag fram till den 75e matchminuten. I sista kvarten av matchen blev det mycket individuella misstag för Värnamo och Kalmar kunde inte bara göra 1 eller 2, men 3 mål. Matchen slutade 2-3 till IFK Kalmar. Det blev en väldigt tung förlust på Ljusseveka idag.

Startelva

Davidsson

Ahlström, Möller Thomsen, Weidenmark (K), Björk

Persson, Nielsen, Kennethsson

Nivard, Strömgren, Söderberg

På torsdag åker damerna på träningsläger och har 2 veckor ledigt från match. Nästa match spelas den 30 mars hemma mot Älmhult.