Nyheter

Vinst i den sista försäsongsmatchen

PUBLICERAD 21 MARS 2024

Vinst i den sista försäsongsmatchen

Idag spelade herrarna sin sista träningsmatch innan Allsvenskan drar igång. Matchen spelades ute i Gislaved och Värnamo Nyheter var på plats och livesände matchen. Det var en intensiv match där båda lagen hade flera målchanser. Utsikten satte hög press och vann mycket boll men det var Värnamo som hade mest bollinnehav i matchen. Wenderson gör båda målen för Värnamo och en fin prestation i dagens match. Även Andersson i mål stod för en väldigt fin match. I halvtid stod det 1-1 där Värnamo gör ett självmål men lyckas vända till 2-1 i andra halvlek som även blir slutresultatet.

Startelvan:

Andersson

Lohikangas, Kotto, Hasic, Larsson

Näsström, Thern, Wenderson

Johansson, Zeljkovic, Bilalovic

Om 11 dagar är det dags för Allsvensk premiär på bortaplan mot IF Elfsborg. Vi hoppas ni är lika taggade som vi är!