Nyheter

Viktig information

PUBLICERAD 28 MARS 2024

Viktig information

Vi har under de senaste veckorna lagt ut en del information, men eftersom det är lätt att missa allt som skrivs så tänkte vi samla all viktig information i detta inlägget.

Följ med IFK på den Allsvenska premiären:

Nu på måndag den 1 april är det Allsvensk Premiär borta på Borås Arena mot IF Elfsborg klockan 16:30. IFK anordnar en supporterbuss som avgår från Folkets Park i Värnamo 14:00. Vill du följa med på resan och heja fram IFK i den första Allsvenska matchen för 2024 så kan du anmäla dig till annie@ifkvarnamo.se. Det kostar endast 250kr och då ingår bussresa dit och hem + kaffe och kaka. Matchbiljetter köper du själv via länken HÄR!. Sista anmälningsdag för att följa med på bussen till Borås är på söndag den 31 mars.

Följ med IFK till Stockholm den 4-5 maj:

Den 4-5 maj kommer IFK Värnamo anordna en resa för alla supportrar. Sista anmälningsdagen för detta är den 2 april (på tisdag) så passa på att boka din plats redan nu. Det kommer bli en helg fylld med fotboll men det kommer även finnas tid att strosa runt i huvudstaden. Detta vill ni inte missa! Mer info kring denna resa hittar ni HÄR!

Biljetter till Gais och MFF:

Den 7 april möter herrarna GAIS i hemmapremiären och helgen efter den 14 april möter vi MFF. Biljetterna går åt snabbt, säkra din plats och köp biljetter HÄR!