Nyheter

Damerna vinner sitt genrep

PUBLICERAD 31 MARS 2024

Damerna vinner sitt genrep

Igår spelade damerna sin sista träningsmatch och sitt genrep inför serien som börjar nästa vecka. Det var Älmhult IF som stod för motståndet och till en början var det en jämn match. Älmhult gjorde 1-0 i den 25:e matchminuten men 4 minuter efter det så kvitterade IFK via Mimmi Strömgren. I den 38:e matchminuten gjorde Värnamo 2-1 via Amanda Persson och i halvtidspausen stod det 2-1. I andra halvlek hade Värnamo övertag och dominerade matchen. Mona Chahrour gjorde 2 snabba mål för IFK, ett i den 57:e och ett i den 60:e matchminuten. Älmhult fick in ett till mål efter att Värnamos försvar missade att rensa bollen i eget straffområde. Matchen slutade 4-2 till Värnamo och det var en viktig seger att ta med sig inför seriepremiären.

Startelva

Davidsson

Lorenzen, Thomsen Möller, Torstensson, Ahlström

Kennethsson, Nielsen, Persson

Muratovic (K), Chahrour, Strömgren

Seriepremiären spelas på söndag den 7:e april borta mot Smedby!