Nyheter

Premiärmatchen slutar oavgjort!

PUBLICERAD 1 APRIL 2024

Premiärmatchen slutar oavgjort!

Det blev en jobbig första halvlek där IF Elfsborg fick in mål i den 11:e och 28:e matchminuten. Det var mycket slarv i försvaret och inte mycket chanser framåt och Elfsborg hade mest bollinnehav. I de sista 10 minuterna i den första halvlek började Värnamo hitta sitt spel och Wenderson stod för ett klassmål i den 41:e minuten. I den 56:e matchminuten gjorde Zeljkovic mål utanför boxen och Värnamo kvitterade till 2-2. Efter en otroligt bra upphämtning så slutar matchen 2-2 och vi tar med oss 1 poäng hem till Värnamo.

Startelva:

Andersson

Bergh, Kotto, Rapp, Larsson

Wendersson, Thern (K), Kenndal

johansson, Zeljkovic, Engvall

Nästa helg är det hemmapremiär mot GAIS. Matchen spelas den 7 april klockan 16:30!