Nyheter

25% rabatt på stadium

PUBLICERAD 14 APRIL 2024

25% rabatt på stadium

Vi i IFK Värnamo har fått ett unikt erbjudande för våra medlemmar att nyttja på Stadium!

Du får 25% rabatt på fotbollsprylar både online och i butik. Erbjudandet gäller fram till den 30:e april och för att kunna utnyttja erbjudandet behöver du vara inloggad som medlem på stadium.se och ange koden STADIUMTSFOOTBALL2. För att kunna använda erbjudandet i butik visa upp ditt medlemsskap och QR-koden nedan.

Erbjudandet gäller på ordinarie priser och paketpriser, dock ej på föreningsprodukter.

Dessutom kan IFK Värnamo få 3% bonus till föreningen när du handlar på Stadium. För att stödja IFK Värnamo behöver du bara vara medlem på Stadium och göra ditt val av förening under Mina Sidor på stadium.se. Du kan välja att stödja upp till 4 föreningar och du kan även välja vilket lag i IFK du vill ge din bonus till. Länken till detta hittar du HÄR!

thumbnail (2).jfif