Nyheter

Damerna vinner premiären med 8-0!

PUBLICERAD 7 APRIL 2024

Damerna vinner premiären med 8-0!

Det var premiärmatch för damerna på bortaplan och Smedby AIS stod för motståndet. Redan i den 2:a matchminuten gjorde Mona Chahrour 1-0 till Värnamo. Kort därefter fick Smedbys målvakt rött kort efter att ha gått utanför boxen och tagit bollen med händerna vid ett friläge. Innan halvlek gjorde Mona 2 mål till och stod inte bara för säsongens första mål utan även ett hattrick! I halvtid stod det 3-0 till Värnamo. I den andra halvleken hade Värnamo i princip allt bollinnehav och spelade på Smedbys planhalva. Målen rullade in och matchen slutade 8-0. Målen idag gjordes av Chahrour, Strömgren, Kennethsson, Nivard och Muratovic.

Startelvan:

Davidsson

Ahlström, Möller Thomsen, Weidenmark (K), Lorenzen

Persson, Kennethsson, Nielsen

Söderberg, Strömgren, Chahrour

Nästa helg är det hemmapremiär mot Gideonsbergs IF. Matchen spelas den 13 april med avspark 13:00 på Ljusseveka Konstgräsplan. Vi hoppas vi ses där!