Nyheter

Förlust mot GAIS

PUBLICERAD 8 APRIL 2024

Förlust mot GAIS

Värnamo kom inte riktigt in i matchen till en början och i den 17 matchminuten kunde GAIS göra 0-1. Kort där efter gjorde GAIS även 0-2 och det såg skakigt ut för Värnamos del. Som vi alla vet ger sig inte herrarna och efter att ha fått en straff i den 30:e minuten satte Zeljkovic dit bollen och reducerade till 1-2. I andra halvlek backade GAIS hem och stod i ett väldigt lågt försvarsspel. Värnamo ägde mest boll men hade svårt att hitta igenom motståndarnas försvar. Det var en intensiv match och domaren var inte snål med korten, 8 gula kort delades ut där 5 kort delades ut till Värnamospelare. Tyvärr räckte det inte hela vägen idag och matchen slutade 1-2 till GAIS.

Startelvan:

Andersson

Bergh, Kotto, Rapp, Larsson

Wendersson, Thern (K), Kenndal

Johansson, Zeljkovic, Engvall