Nyheter

Låna matchkort på biblioteket

PUBLICERAD 9 APRIL 2024

Låna matchkort på biblioteket

Ta chansen att gå på IFKs hemmamatcher gratis. Förra året blev det succé för lån av matchkort på biblioteket så vi kör på i år också!

Gå på hemmamatch

Passa på att heja fram IFK Värnamos damer och herrar till segrar. Du kan låna matchkort på stadsbiblioteket och se matcherna gratis. Allt du behöver är ett lånekort. Lånekort skaffar du på biblioteket, glöm inte legitimation. Åldersgräns för utlån av matchkort är 12 år och lånetiden är sju dagar.

Först till kvarn

Du kan låna max två matchkort per person och gång. Korten går inte att låna om och du kan inte heller ställa dig i kö på dem. Biblioteket har totalt sex matchkort för respektive lags matcher till utlåning. Först till kvarn, gäller både dam och herrmatcher.

Läs mer HÄR!