Nyheter

Ännu en match flyttas till Borås Arena

PUBLICERAD 11 APRIL 2024

Ännu en match flyttas till Borås Arena

Planen blev tyvärr inte godkänd denna gång heller och därför måste vi spela matchen mot Malmö FF i Borås. Matchen flyttas därför till måndag (15/4) med avspark 19:00. Detta är såklart väldigt tråkigt för alla inblandade men tillsammans önskar vi att göra Borås till hemma och stötta herrarna som om vi hade varit på Finnvedsvallen. Glöm inte halsduken!

Gratis buss till Borås

Vi bjuder på gratis buss upp till Borås på måndag och anmälan görs till annie@ifkvarnamo. Skriv för och efternamn så skriver vi upp er på listan. Bussen avgår 16:45 från Folkets Park.

Fler biljetter släpps

Alla biljetter på bortasektionen tog slut snabbt men eftersom det finns fler platser i Borås släpper vi nu ytterligare 600 biljetter till bortasektionen. Biljetter till bortasektionen säljs via separat länk som skickats till bortalaget. Ta kontakt med bortalaget för mer information

Återköp av biljetten

Har du redan köpt biljett men kan inte komma till Borås får du självklart pengarna tillbaka. Vid återköp av biljett så ange ordernummer och mejla till biljett@ifkvarnamo.se för återbetalning.

Köp av biljetter - hemmasektion

Har du inte köpt biljett men vill följa med och se matchen så hittar du biljetterna HÄR!