Nyheter

Damerna vinner hemmapremiären!

PUBLICERAD 14 APRIL 2024

Damerna vinner hemmapremiären!

Damlaget mötte Gideonsbergs IF i sin hemmapremiär. Värnamo hade några vassa chanser redan från start där Gideonsbergs målvakt stod för fler bra räddningar. Förta målet kom för Värnamo i den 23:e matchminuten från Mona Chahrour. I halvtid stod det 1-0 till Värnamo. I den andra halvleken hade Värnamo mest bollinnehav och många farliga chanser. 2-0 målet kom även det från Chahrour i den 64:e minuten. Kort där efter klev Mimmi Strömgren fram och gjorde 3-0. Det räckte inte där för Värnamo och Chahrour gjorde sitt tredje mål för matchen i den 87:e matchminuten. Mona Chahrour gör sitt andra hattrick på två matcher och IFK Värnamo vinner hemmapremiären med 4-0!

Startelvan:

Davidsson

Ahlström, Möller Thomsen, Weidenmark (K), Lorenzen

Persson, Kennethsson, Nielsen

Söderberg, Strömgren, Chahrour

Nästa match spelas den 20:e april 17:00 mot IF Elfsborg borta på Borås Arena!